Količina:

0


Znesek:

0,00

MAKITA servis

Metalka Servis

SERVIS ELEKTRIČNEGA, BATERIJSKEGA IN BENCINSKEGA ORODJA

POOBLAŠČENI SERVIS MAKITA

Za vas servisiramo blagovne znamke: Makita, Laserliner, Rothenberger, Flex, Starmix, Wuko, Duss, Ridgid, Trumpf, Metabo, Bosch,...

Od vseh začetkov podjetja zaposlujemo serviserje, kateri se redno izobražujejo pri matičnih podjetjih. Orodje vam hitro in kakovostno servisiramo, po dogovoru vam sporočimo oceno popravila, na opravljeno delo pa nudimo garancijo. Seveda vgrajujemo le originalne rezervne dele, poskrbimo pa tako za garancijska, kot za izven garancijska popravila.

Redno popravilo
- Serviser ni dolžan hraniti zamenjanih rezervnih delov. V kolikor stranka izrecno želi vračilo zamenjanih delov, mora na to opozoriti ob predaji stroja.
- V kolikor stranka ne navede drugače, serviser pregleda celoten stroj in odpravi vse pomanjkljivosti.
- V kolikor stranka zahteva oceno popravila, se ocena popravila naredi brezplačno. Če se stranka na podlagi predračuna ne odloči za popravilo, serviser ni dolžen brezplačno sestaviti stroja.

Garancijsko popravilo
Ob predaji stroja v garancijsko popravilo je potrebno:
- Opozoriti, da gre za garancijsko popravilo in priložiti veljani in pravilno izpolnjen garancijski list, račun oz. certifikat o podaljšanju garancije

- Garancijski pogoji za razširjeno garancijo orodja Makita v Sloveniji - klik!

Kakovost opravljenega dela
Metalka zastopstva Servis daje na svojo storitev in zamenjane rezervne dele trimesečno garancijo, katera velja z računom. Iz te garancije so izvzete mehanske poškodbe, poškodbe zaradi preobremenitve, ter poškodbe nastale zaradi nepravilne uporabe.

Prevzem stroja
Serviser obvesti stranko na dogovorjen način o popravljenem stroju. Po prejemu tega obvestila je stranka dolžna prevzeti stroj v treh mesecih. V kolikor stranka stroja ne prevzame v treh mesecih se zaračuna ležarina. V kolikor se stroj ne prevzame v enem letu po prejemu prvega obvestila, se smatra, da se stranka odpoveduje lastništvu nad strojem.

Sam svoj mojster?
Če ste sam svoj mojster in bi radi sami popravili svoje orodje, pri nas lahko kupite rezervne dele Makita, Flex, Rothenberger,...
Da vam lahko ponudimo pravi rezervni del, morate sporočiti model orodja in kateri rezervni del potrebujete.

Serviser:

Domen Bukovac
Tel.: 01 53 02 364
GSM: 051 444 527
E-pošta:

Serviser - komercialist:

Roman Omahen
GSM: 051453007
E-pošta:

Delovni čas:

ponedeljek-petek: 7:30-15:30
sobota, nedelja, prazniki: zaprto

Povpraševanje za rezervne dele/servis