Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

O nas

Poslanstvo

Vec kot 20 let je naše poslanstvo prodaja in servisiranje elektricnega rocnega orodja. Distribuiramo svetovno uveljavljene znamke, nudimo kvaliteten servis ter zagotavljamo vso originalno opremo in pribor.

Znanje

Zaposlujemo izucene serviserje, kateri se redno izobražujejo pri maticnih podjetjih, saj se zavedamo, da lahko le z nenehnim izobraževanjem zagotavljamo nivo storitve, kakršnega potrebujete.

Svetovanje

Vemo, da ob nakupu profesionalnega stroja potrebujete predvsem kvalitetno svetovanje in vcasih tudi demostracijo delovanja orodja na terenu.

Kvaliteta

Naše stranke so predvsem obrtniki in profesionalni uporabniki orodja, kateri imajo jasne zahteve. Orodje mora biti prvovrstno, vendar tudi poprodajna storitev ne sme zaostajati. Temu cilju zvesto sledimo že vrsto let.

Zadovoljstvo

Ker so vaše zahteve razlicne, se trudimo biti prilagodljivi vašim potrebam in zato verjamemo, da je osebni stik najpomembnejši. Šele takrat Vam lahko ponudimo orodje, katero Vam bo dolgo in zvesto služilo.

Makita certifikat Makita certifikat